Bezoek Houweling Telecommuseum

Ons museum is elke dinsdag geopend van 09.30 tot 16.00 uur. Wij zullen U vooraf aan de rondleiding in de bovengondse Bunker welke op onze binnenterrein staat, ontvangen. De Rondleidingen van ongeveer 90 minuten starten tussen 10:00 en 14.30 uur en zijn dan gratis. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of met de auto, welke u gratis op ons binnenterrein kunt parkeren.  

 

Aanmeldingsformulier voor een bezoek van het Houwelingtelecommuseum

Openingstijden

We zijn iedere dinsdag geopend van 9:30 tot 16:00 uur. Wilt U het museum op de dinsdag bezoeken dan verzorgen wij graag een gratis rondleiding voor U. Deze is dan mogelijk vanaf 10:00 uur tot 14:30 uur.

Parkeren

Ook heel belangrijk voor u. U kunt gratis parkeren bij ons op het terrein. Rij door het hek wat u hieronder op de foto ziet.

Rondleidingen

Om 14:30 uur starten we dan met de laatste rondleiding die +/- 1,5 uur duurt. Natuurlijk is een groepsbezoek ook ideaal voor een uitje met je familie, vrienden, vereniging, club of schoolklas. Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Groepen

Wilt u met een groep van 8 personen of meer komen, neemt u dan eerst contact op, u kunt dan namelijk ook een afspraak maken op een andere dag. Hieraan zijn dan wel wat kosten verbonden, te weten € 4,00 per persoon met een minimum van € 32,00 (8 personen). Deze kosten zijn uitsluitend bedoelt als onkosten vergoeding voor de gidsen die u rondleiden.
Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Toegangshek naar Museum