Bezoek Houweling Telecommuseum

Wij zijn elke dinsdag geopend van 09:30 tot 16:00 uur, rondleidingen starten tussen 10:00 en 14:30 uur en zijn gratis. Duur 1,5 uur. 

N.A.V. de bezoekersaantallen van eerdere zaterdagen, is het museum ook te bezoeken op Zaterdag 11 Mei. Er zijn dan twee rondleidingen waarvan de eerste op 13.00 uur begint, de tweede om 14.30 uur. Wij verzoeken U, als U ons op zaterdag 11 Mei wilt bezoeken, dit uiterlijk op dinsdag 7 Mei kenbaar te maken via het contactformulier (zie onder) alsmede expliciet aan te geven welk tijdstip. Op deze dag vragen wij een bijdrage van 4 euro per persoon. Voor jongeren van 4 tot 16 jaar is de bijdrage 2 euro per persoon. Kinderen onder 4 jaar mogen gratis naar binnen.

 Wij zijn gemakkelijk met openbaar vervoer te bereiken. Komt U met de auto, kunt U gratis parkeren op ons terrein.

Adres:

Vlaggemanstraat 15,

3038 LA  ROTTERDAM (NOORD). 

Bent U van plan om met meer dan 8 personen (familie, bedrijf, vrienden, school of anderzijds) te komen, maak dan vooraf even een afspraak. Soms is het dan makkelijker om op een andere dag dan de dinsdag te komen. Wel rekenen wij dan een vergoeding a € 4,00 p.p.

Wij hebben ook de mogelijkheid tot het verhuren van onze zaal (max. 40 personen) voor bijeenkomsten, recepties, vergaderingen etc. Wij beschikken over een beamer, wifi, filmscherm. Bent U geïnteresseerd, stel dan Uw vraag of wensen in het contactformulier, wij informeren U graag over de mogelijkheden.

Klik hier voor het contactformulier

Aanmeldingsformulier voor een bezoek van het Houwelingtelecommuseum

Openingstijden

We zijn iedere dinsdag geopend van 9:30 tot 16:00 uur. Wilt U het museum op de dinsdag bezoeken dan verzorgen wij graag een gratis rondleiding voor U. Deze is dan mogelijk vanaf 10:00 uur tot 14:30 uur.

N.A.V. de bezoekersaantallen van eerdere zaterdagen, is het museum ook te bezoeken op Zaterdag 13 April (mocht U die zaterdag niet kunnen, is op Zaterdag 11 Mei de volgende gelegenheid). Er zijn dan twee rondleidingen waarvan de eerste op 13.00 uur begint, de tweede om 14.30 uur. Wij verzoeken U, als U ons op zaterdag 13 April wilt bezoeken, dit uiterlijk op dinsdag 9 April kenbaar te maken via het contactformulier (zie onder) alsmede expliciet aan te geven welk tijdstip. Op deze dag vragen wij een bijdrage van 4 euro per persoon. Voor jongeren van 4 tot 16 jaar is de bijdrage 2 euro per persoon. Kinderen onder 4 jaar mogen gratis naar binnen.

Parkeren

Ook heel belangrijk voor u. U kunt gratis parkeren bij ons op het terrein. Rij door het hek wat u hieronder op de foto ziet.

Rondleidingen

Om 14:30 uur starten we dan met de laatste rondleiding die +/- 1,5 uur duurt. Natuurlijk is een groepsbezoek ook ideaal voor een uitje met je familie, vrienden, vereniging, club of schoolklas. Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Groepen

Wilt u met een groep van 8 personen of meer komen, neemt u dan eerst contact op, u kunt dan namelijk ook een afspraak maken op een andere dag. Hieraan zijn dan wel wat kosten verbonden, te weten € 4,00 per persoon met een minimum van € 32,00 (8 personen). Deze kosten zijn uitsluitend bedoelt als onkosten vergoeding voor de gidsen die u rondleiden.
Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Toegangshek naar Museum

Na uw bezoek van het Houweling Telecommuseum

Bent u op bezoek geweest bij het Houweling Telecommuseum laadt hier dan een bericht achter en klik op de knop ‘Schrijf een nieuw bericht’.

Archief reacties van gasten