Ja, ik word vriend van het Museum

Uw steun aan het Houweling Telecommuseum is welkom!
Ons unieke museum wordt gerund door plusminus 25 vrijwilligers. We hebben een klein budget voor het maken van tentoonstellingen, de zorg voor de collectie en onze andere museumtaken. We gaan stap voor stap in de richting van een professioneel museum. Daarvoor is al veel gebeurd maar, we willen graag nog bekender worden.

De collectie en onze uitgebreide documentatie willen we registreren en in de computer toegankelijk maken. Hierdoor kunnen we vaker onze kennis en onze verzameling ontsluiten voor kleine activiteiten & educatieve programma’s opzetten.

Dit lukt alleen mét uw morele en uw financiële steun. Meld u daarom als vriend van het Houweling Telecommuseum!

Wat krijgt een vriend?
Als Vriend wordt u specifiek via onze Nieuwsbrief op de hoogte gehouden van diverse nieuwtjes, activiteiten en mogelijke plannen. We doen ons uiterste best om speciale activiteiten te ontplooien voor onze Vrienden.

Wat geeft een vriend?
Buiten morele steun en ‘zegt ’t voort reclame’ voor het museum bij familie, vrienden en bekenden & een bijdrage van minimaal € 12,00 per jaar (slechts €1,= per maand).

Privacy-beleid
Hier vindt u ons Privacy-beleid.

Hoe kan ik mij aanmelden als vriend?
Online via onderstaand formulier.

Wilt u het formulier op papier invullen en versturen, klik dan HIER.

Gebruik voor het invullen van de pdf versie de Adobe reader, FOX reader of PDF Expert reader. Download dan voor Chrome, Firefox of Edge deze extensie.

U kunt vervolgens het ingevulde formulier versturen:

Verstuur het formulier

Aanmelding als vriend van het museum

Ik geen toestemming, om 1x per jaar (tot wederopzegging) het hieronder vermelde bedrag van onderstaande rekening af te mogen schrijven.

Als vriend van het Houweling Telecom Museum steun ik de instandhouding van het PTT/KPN erfgoed, zodat geïnteresseerden kennis kunnen nemen van de historie van PTT/KPN en de ontwikkeling van de telecommunicatie.

Verstuur het formulier